Site logo
Kontaktní formulář na provozovatele služby

    Kategorie
    Popis

    Zkušenosti nevěst a ženichů:

    "Moc děkujeme za doprovod a úžasnou atmosféru, kterou nám Vlaďka vytvořila nejen při svatebním obřadu, ale i následném obědu. Díky živé hudební produkci nám Vlaďka zajistila neopakovatelný zážitek, který dostal nás i naše svatební hosty. Vlaďka je profesionálka s perfektní komunikací. Nic nebyl problém, vše na čem jsme se dohodli bylo na 100%. Určitě vřele doporučuji a věřím, že jsme se neviděli naposledy. Verča a Marek"

    "Když jsem přemýšlela, co napsat do tohoto hodnocení, hlavou se mi honilo několik slov, které vystihují, jak skvělý nápad bylo vybrat si živou hudbu na obřad. A nejen to, ale hlavně vybrat si přímo klavíristku Vlaďku. Musím uznat, že celý proces byl tak profesionální, že jsem to ani nečekala. Nejdříve nás Vlaďka pozvala na schůzku, abychom se seznámili, "z fleku" (což doteď absolutně nechápu :D) nám zahrála snad skoro vše, co jsme si řekli, abychom společně vybrali písně na míru přímo pro naši svatbu. Měli jsme hned jasno, že už dále nikoho hledat nebudeme. Neumím si ani představit, jaký by byl obřad bez Vlaďky klavíru. Fakt. ???? Moc díky a přeji ať máte mnoho spokojených manželů, jako jsme my. ???? Kristýna"

    "Je to už rok, co jsme měli to štěstí mít na našem svatebním obřadu Vlaďku a její úžasný cimbál. Často na to vzpomínáme a přesto že jsme si neudělali žádnou nahrávku, tak se nám tento zážitek vryl na celý život do naší paměti. Bylo to úžasné! Děkujeme moc ???? Honza a Edita "

    "Ještě jednou moc děkuji za nezapomenutelný zážitek v podobě hudebního doprovodu na klavír během našeho obřadu a následné hostiny ! Vlaďka je strašně milý a sympatický člověk a už po první schůzce nám bylo jasné, že jsme si vybrali tu nejlepší hudebnici, která Vám na klavír zahraje opravdu všechno ???? Díky, Vlaďko :-)"

    Kraje, ve kterých službu poskytujeme
    • Hlavní město Praha, Kraj Vysočina, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj
  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat recenzi

    Mohlo by Vás také zajímat