Site logo
Adresa svatebního místa

Straškov 24, 411 84 Straškov-Vodochody

Kontaktní formulář na majitele objektu

    Popis

    Abyste vysněnou svatbu mohli zorganizovat potřebujete spoustu příprav. Svatební pár jezdí od místa k místu, od zlatníka ke zlatníkovi, porovnává různé nabídky, hledá ten nejkrásnější dort, dekoraci a a a…. A listina úkolů je stále delší a delší a čas k přípravě stále kratší a kratší.

    Zkušený tým v našem hotelu Vám rád tyto přípravy zjednoduší. Svatby se konají ve stylovém salonku, elegantní restauraci a na letní terase s venkovním posezením nebo ve stodole s jedinečnou atmosférou a prvotřídním zázemím. Můžete využít komfort svatební hostiny a veselice v jednom místě. Individuálně s Vámi zrealizujeme Vaše představy a náměty od příjezdu a ubytování svatebních hostů, svatebního oběda nebo rautu, zajištění dortu, floristy, dekorace…

    V elegantním prostředí nově zrekonstruované budovy z roku 1912, která si zachovala svého ducha, prožijete svůj vysněný svatební den s nevšední atmosférou. Také Vaši hosté zajisté ocení vkusnost, eleganci a harmonii celé svatby. Novomanželům nabízíme krásný novomanželský pokoj DELUXE, který byl designován přímo pro svatební noc.

    Služby
    Grilování, Obsluha, Ubytování, Svatební koordinace, Květinové dekorace, Dort&Sweet bar, Dekorace Obřadu
    Období provozu | Obřad a hostina
    Celoročně
    Obřad a hostina
  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat recenzi